De VUB komt naar je toe: SID-in Haasrode

donderdag, 7 januari, 2016 - 09:00 to zaterdag, 9 januari, 2016 - 16:00
Brabanthal
Brabantlaan 1, 3001 Haasrode (Leuven)

Vanaf donderdag 7 tot en met zaterdag 9 januari vind je de VUB in de Brabanthal Haasrode (Leuven). Bezoek onze stand en kom alles te weten over de verschillende opleidingen aan de VUB.

SID-inVoor al je vragen over studeren aan de VUB, onze opleidingen en zelfs studiekeuzebegeleiding kan je terecht op onze stand. De VUB heeft naast het dagonderwijs het grootste universitair aanbod in Vlaanderen en Brussel van bachelor- en masteropleidingen in avondonderwijs. Flexibel voor zij die werk en studie verder willen combineren.

De SID-ins worden door de overheid in elke provincie georganiseerd. Op donderdag en vrijdag is de SID-in overdag enkel in schoolverband te bezoeken. Tijdens de nocturne op donderdagavond (17u-20u) en op zaterdag ben je van harte welkom met familie en vrienden. Check de openingsuren en bekijk hoe je er geraakt.

En trouwens, de inkom is gratis.