Yellow Lounge (Klarafestival)

Leuvensesteenweg 38, 1000 Brussel
Concert

WAT?

Het Klarafestival 2016 sluit af met de tweede editie van Yellow Lounge in Brussel. Korte live sets van beroemde en opkomende artiesten uit de wereld van de klassieke muziek en dj’s wisselen elkaar af. De affiche belooft alweer vuurwerk: gitarist Miloš Karadaglić uit Montenegro, de broers pianisten Lucas en Arthur Jussen uit Nederland en de Amerikaanse violiste Esther Yoo. Hoewel deze toppers regelmatig op alle belangrijke podia van de wereld staan, zijn ze niet vies van een avond uit de bol gaan in de ongedwongen sfeer van de Brusselse nachtclub Mirano. Klassieke muziek leeft.

VOOR WIE?

Studenten die dit academiejaar studeren aan de VUB of EhB kunnen zich hieronder inschrijven. Alumni, personeel, enz. kunnen hier terecht.

WAT KOST HET?

Niets!  Althans, als je een geldige studentenkaart kan voorleggen.
Deze activiteit wordt financieel mogelijk gemaakt met de hulp van de Universitaire Associatie Brussel.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.