Zwemmarathon ten voordele van het nieuwe VUB-bad

woensdag, 20 januari, 2016 - 11:00 to woensdag, 20 januari, 2016 - 17:00
Zwembad VUB Sportcomplex
Dienst Beweging & Sport
02/629.23.11
sportdienst@vub.ac.be
www.uabsport.be
sportevenement

De VUB nodigt haar studenten en personeelsleden uit om op woensdag 20 januari deel te nemen aan de zwemmarathon ten voordele van de bouw van het nieuwe zwembad. De zwemmarathon wordt in eerste instantie georganiseerd voor scholen en clubs die op die dag 1 of meerdere baantjes afhuren om er met hun kinderen, leden, lesgevers, ouders, vrienden of familie te komen zwemmen ten voordele van de renovatie van ons zwembad. Clubs en scholen die deelnemen betalen hiervoor 500 euro per baan voor 2 uur zwemplezier en worden hierdoor ook ineens ambassador-sponsor van dit ambiteuse project.

Tussen 11 en 17 uur is het VUB-zwembad die dag dus voorbehouden voor deze zwemmarathon. Deze dag voorzien we echtor ook steeds één baan voor individuele zwemmers die het project willen ondersteunen.

Ben je dus personeel en wil je een paar baantjes komen trekken? Of ben je student en heb je zin om je studiestress er even af te zwemmen? Kom dan woensdag zeker even langs. Je betaalt 10 euro voor één uur zwemplezier en ontvangt een leuke drinkfles met receptenboekje voor heerlijke sapjes op basis van water.

Benieuwd naar wat er zoal gaat veranderen aan het VUB zwembad? Breng dan zeker eens een 3d-bezoekje aan de nieuwe zweminfrastructuur!

Kan je niet komen zwemmen maar ben je wel begaan met het project, bezoek dan de website van VUB-foundation en draag op een andere manier je steentje bij!