Academic English 1 - semester 1

acto@vub.ac.be
Lessenreeks
 Home ACTO  Click here to go the English version

Inschrijven voor deze cursus kan slechts na het afleggen van een niveautest.

De cursus

Deze cursus is gericht op het consolideren van de taalvaardigheid van studenten op een intermediair niveau. Het doel is om studenten bewust te maken van de vaardigheden die van essentieel belang zijn voor het studeren in een academische context. In deze cursus worden de kenmerken van meer formele academische stijl expliciet geïntroduceerd. De studenten zullen ook de kans krijgen om hun spreek- en schrijfvaardigheid door middel van een reeks praktische oefeningen te verbeteren. Studenten zullen evenzeer ondersteund worden om hun woordenschat en grammaticale vaardigheden te ontwikkelen. Tijdens de les zal er specifiek aandacht worden besteed aan het organiseren van de eigen ideeën en het presenteren ervan in een goed gestructureerd geheel en op een zelfzekere manier.

Voor wie

De cursus is bedoeld voor VUB-studenten die hun academische taalvaardigheden Engels wensen te ontwikkelen.

Jianwei Xu

Jianwei Xu heeft jaren ervaring als docent Engels als tweede/vreemde taal in hoger onderwijs. Ze behaalde een doctoraat in toegepaste taalkunde en een master in TESOL van La Trobe University, Australië. Ze woont al verschillende jaren in België, en is lid van het VUB personeel sinds oktober 2011. Jianwei Xu heeft eerder al de volgende modules onderwezen: ‘English Sociolinguistics’, ‘ELF in the Global Context’, ‘Historical English Linguistics’, ‘Communication Skills in English’, ‘Advanced Academic Writing’, ‘Academic Presentation Skills’, ‘Effective and Critical reading in English’.

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrooster (kolom ‘location’)

Eerste semester, 26 uur

Klik hier om het lessenrooster te raadplegen.

Voor de start van het semester zal een niveautest worden afgenomen van al wie graag wil deelnemen. Het is dus essentieel om al vóór de start van het semester in te schrijven.

Inschrijvingsvoorwaarden

Voor je deze les kunt volgen, moet je een niveautest afleggen. Momenteel is er geen niveautest voor Engels. Blijf op de hoogte van de start van de inschrijvingen en ons aanbodvul dit online formulier in.

Prijs:
VUB -studenten/-personeel: 105
Andere: 210

Maximum aantal deelnemers

Niveaubepaling

Om aan deze cursus deel te nemen, moeten de studenten eerst een niveautest afleggen. Zo kan worden nagegaan of deze cursus wel geschikt is.

Attest

Wie deze cursus succesvol beëindigt, ontvangt een ACTO-certificaat.

Inschrijving / Registration Academic English 1

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.