• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Academic English 2 - semester 1

maandag, 9 oktober, 2017 - 00:00 to vrijdag, 22 december, 2017 - 00:00
ACTO
acto@vub.ac.be
Lessenreeks
 Home ACTO  Click here to go the English version

INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUS KAN SLECHTS NA HET AFLEGGEN VAN EEN NIVEAUTEST. Voor je deze les kunt volgen, moet je een niveautest afleggen. Momenteel is er geen niveautest voor Engels. Blijf op de hoogte van de start van de inschrijvingen en ons aanbodvul dit online formulier in.

DE CURSUS

Deze cursus wil studenten die al over een goede basiskennis Engels beschikken helpen om zowel hun communicatie als de algemene taalkennis te verbeteren. De focus ligt op het ontwikkelen van de taalvaardigheden die nodig zijn in een academische context, met bijzondere aandacht voor het lezen van complexere teksten (artikels, rapporten, …) en voor mondelinge expressie, in het bijzonder presentatievaardigheden. Aan het einde van de cursus zijn de studenten in staat zich zonder moeilijkheden uit te drukken in een academische context en ingewikkeldere argumentaties te volgen in geschreven en gesproken Engels.

VOOR WIE

Deze cursus is bedoeld voor VUB-studenten die al een goede basiskennis Engels hebben en die hun (academische) taalvaardigheden Engels verder wensen te ontwikkelen.

DOCENT

Rachel Nye

Rachel Nye is een taaldocente met een CELTA-certificaat voor Engels als Vreemde Taal. Zij heeft ervaring opgedaan in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Zij is native speaker Engels en woont al verschillende jaren in België. Zij behaalde een master in Engelse linguïstiek aan de Universiteit Gent. Zij is lid van het ACTO-team sinds oktober 2013.

LOCATIE

Eerste semester
Klik hier voor het lessenrooster.

PERIODE

Deze cursus duurt een semester en wordt zowel in het eerste als in het tweede semester aangeboden. Elke cursus houdt twee uur les per week in (dus in het totaal 26 lesuren).

Klik hier voor het lessenrooster.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Voor je les kunt volgen in deze cursus, moet je eerst een niveautest afleggen.

Prijs:
VUB-student/-docent: 105 euro
Extern: 210 euro

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

NIVEAUBEPALING

Om aan deze cursus deel te nemen, moeten de studenten eerst een niveautest afleggen. Zo kan worden nagegaan of deze cursus wel geschikt is.

ATTEST

Wie deze cursus succesvol beëindigt, ontvangt een ACTO-certificaat