• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Academisch Frans niveau 2 - semester 1

maandag, 9 oktober, 2017 - 00:00 to vrijdag, 22 december, 2017 - 00:00
ACTO
acto@vub.ac.be
Lessenreeks
 Home ACTO

Click here to go the English version

De cursus

• Deze cursus heeft als hoofddoel studenten van een B1-niveau in het Frans naar een B2-niveau te tillen.

• Je ontwikkelt je mondelinge taalvaardigheid en presentatietechnieken.

• Je leest complexere teksten over hedendaagse thema’s en leert hierover in groep te debatteren. Argumentatietechnieken worden aangereikt en je woordenschat wordt uitgebreid.

• Aan het einde van de cursus voel je je in staat om een discussie in het Frans te volgen in een academische context en desgevallend te interageren. De vier competenties (luister-, spreek-, schrijf- en leesvaardigheid) komen zo veel mogelijk in gelijke mate aan bod, met een focus op spreekvaardigheid.

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor wie al een gemiddeld niveau Frans heeft (B1 in het Europees Referentiekader of ERK) en zijn/haar (academische) taalvaardigheden Frans verder wenst te ontwikkelen.

Zowel VUB-studenten, -personeelsleden als externe geïnteresseerden kunnen zich inschrijven.

Laurence Balencourt

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrooster.

Eerste semester - 26 lesuren
Klik hier voor het lessenrooster
.

Inschrijvingsvoorwaarden

A2/B1

Je ontvangt na inschrijving een link naar een niveautest. Indien dit restultaat niet overeenkomt met het niveau waarvoor je bent ingeschreven, kun je alsnog van groep veranderen.

VUB-student/-docent: 105 euro
Extern: 210 euro

Maximum aantal deelnemers

Niveaubepaling

Na uw inschrijving bezorgen we u de link naar een niveautest om te checken of deze cursus het meest geschikt is voor u.

Attest

De studenten kunnen, bij het slagen voor de cursus, een attest krijgen van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving / Registration