Attest Bedrijfsbeheer voor ondernemende bachelorstudenten

VUB TechTransfer
alena.aga@vub.be
cursus

Heb je plannen om een eigen zaak te beginnen? Behaal dan je Attest Bedrijfsbeheer tijdens je bachelorstudies en sla drie vliegen in één klap:

Students

• voldoe aan de wettelijke voorwaarden om een onderneming te mogen opstarten
  • verwerf de nodige basiskennis om succesvol te ondernemen
  • toets de haalbaarheid van je project af

Steeds meer studenten willen nog tijdens hun studies ondernemen. Om een bedrijf te mogen opstarten moet je een Attest Bedrijfsbeheer behaald hebben; een bachelordiploma geeft automatisch recht op dit attest. Voor studenten die nog tijdens hun bachelorstudies een bedrijf willen oprichten heeft de Vlaamse regering recent een regeling uitgewerkt waardoor je het attest aan je universiteit kan behalen.
Vanaf dit academiejaar kan je als bachelorstudent dit attest behalen aan de VUB. Niet alleen beantwoord je daarmee aan de wettelijke vereisten, maar tegelijkertijd krijg je een relevante opleiding en wordt je project kritisch onder de loupe genomen.

Klik hier voor meer informatie

Enkel bachelorstudenten van de Universitaire Associatie Brussel (VUB, EhB) kunnen zich voor deze opleiding inschrijven.

De inschrijfkost bedraagt 100 Euro

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.