Coachend binnenklasdifferentiatie realiseren !? (Mechelen)

donderdag, 9 maart, 2017 - 09:00
Thomas More
Mechelen
nicole.van.sebroeck@vub.ac.be
IDLO
IDLO nascholing

Omschrijving
Gedurende vijf dagen ontdekken we de wondere wereld(en) van binnenklasdifferentiatie en coaching. Je mag je verwachten aan een interactieve cursus, die tevens informerend, inspirerend en activerend werkt.

Het programma wordt opgezet vanuit twee sporen. In spoor 1 bieden we handvaten om binnenklasdifferentiatie in de praktijk te brengen, met als doel: maximaal leren voor elke leerling.

In spoor 2 spreken we – gekoppeld aan het thema van binnenklasdifferentiatie – ‘de leraar als coach’ aan en zetten we in op coachingsvaardigheden. Meer details over het programma vind je in de bijlage.

Leraren, docenten en (leraren)opleiders

Reeks 2 – Thomas More, Mechelen

• dag 1: donderdag 9 maart 2017
  • dag 2: vrijdag 10 maart 2017
  • dag 3: donderdag 20 april 2017
  • dag 4: vrijdag 21 april 2017
  • dag 5: vrijdag 5 mei 2017

telkens van 9u00 tot 16u30

Nascholers
Hans Mennes, docent aan de lerarenopleiding van Thomas More en Katrien Struyven, docent aan de Vrije Universiteit Brussel, vakgroep Educatiewetenschappen.

Bijdrage
Voor VELOV-leden:  € 650*, inclusief het boek ‘Ieders leer-kracht. Binnenklasdifferentiatie in de praktijk.’, syllabus, koffie en lunch.

Voor niet-VELOV-leden: € 665, inclusief het boek ‘Ieders leer-kracht.’, syllabus, koffie en lunch, niet-leden worden hierdoor automatisch lid van VELOV voor één jaar.

Inschrijven
Ga naar de VELOV-website > Opleiding en Vorming VELOV >Professionaliseringsinitiatieven voor leraren/opleiders > Coachend Binnenklasdifferentiatie realiseren (https://velov.files.wordpress.com)

Initiatief i.s.m. Thomas More Lerarenopleiding Kempen, de Vrije Universiteit Brussel, IDLO, HogeschoolPXL, Education, en de Vereniging voor Lerarenopleiders Vlaanderen.