• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Gezamenlijke diploma-uitreiking van de lerarenopleidingen en van de opleiding Pedagogie van het jonge kind

woensdag, 22 februari, 2017 - 19:00
Faculteit: Departement Lerarenopleiding (IDLO)
QA
02/629.36.54
IDLO@vub.ac.be
diploma-uitreiking

Het CVO Coovi, de Erasmushogeschool Brussel en de Vrije Universiteit Brussel nodigen u van harte uit op de gezamenlijke diploma-uitreiking van de lerarenopleidingen en van de opleiding Pedagogie van het jonge kind. Deze officiële plechtigheid vindt plaats op woensdag 22 februari om 19u30 in de Aula Q ‘Roger van Geen’ op de campus Etterbeek van de Vrije Universiteit Brussel.

We verwelkomen u en uw naaste familie graag op de aansluitende receptie in de Nelson Mandela-zaal van de Vrije Universiteit Brussel.

Deuren open vanaf 19u
Start om 19u30

Presentatie en omkadering door Erhan Demirci
Openingsrede door Caroline Pauwels (Rector VUB)
Bekendmaking van de Beste Leraar van Brussel door Caroline Gennez (Voorzitter UAB)
Toespraak door Erwin de Mulder (Coördinerend directeur SO Scholengroep Brussel GO!)
Officiële diploma-ceremonie door Nadine Engels (VUB), Frank Noten (EhB) en Katrien Dedobbeleer (CVO Coovi)

Aansluitende receptie in de Nelson Mandela-Zaal.

De inschrijvingen voor de diploma-uitreiking en de bekendmaking van de winnaar van de verkiezing tot beste leraar van Brussel zijn afgesloten. Voor dringende vragen kan u terecht op het nummer 02/629.12.97.