Kickoff Etterbeek

feesttent
kickoffthecampus
www.kickoffthecampus.be

Blokkeer donderdag 5 oktober maar al in je agenda en neem, samen met ons en 3.000 andere studenten een spetterende start van het academiejaar. Wat dacht je van de volgende opties:

• Smul van een van de vele topgerechtjes op de foodmarkt, klaargemaakt door onze studenten! Van Afrikaans over Chinees of gewoon Belgische Hamburgers… alles is aanwezig!

• Scoor een nieuwe tweedehandsoutfit of spulletjes om je kot mee in te richten op onze tweedehandsmarkt.

• Laat je meeslepen in de ridicule wereld van cirq (www.cirq.be)

• Informeer je over alles wat de VUB en Brussel je het komende jaar te bieden hebben.

• Laat je pintjes tappen door onze proffen

M.a.w. genieten is de boodschap. Afspraak aan de witte tent aan aula Q

>> Meer info op Facebook!

Proffentap

Afsluiten doen we met een stevige DJ-set van de BRUZZ DJ’s tussen 18u00 en 20u00. Voor de frisse drankjes zorgen onze proffen en rector Caroline Pauwels die op algemeen verzoek terug achter de tapkraan kruipen.

Programma

14:00 - 18:00: Infomarkt met tal van goodies, VUB-diensten en Brusselse partners.

14:00 - 20:00: Foodmarkt met een wereldse menukaart. (tot de voorraad strekt)

14:00 - 17:00: Tweedehandsmarkt in de Mandela

14:00 - 18:00: Cirq: Ontdek de rariteiten van het theatercollectief CIRQ en laat je verrassen. Niets of niemand is veilig.

18:00 - 20:00: Proffentap en after work drink op de stevige beats van BRUZZ DJ’s.

Music For Life

Dit jaar doet de VUB ook volop mee met Music For Life. Wat we precies gaan doen kom je te weten op de Kickoff. De eerste centjes beloven we alvast op een spectaculaire manier in te zamelen. Komt dat zien.