Lancering MEDEA - het online platform voor de ontsluiting van metaaldetectievondsten in Vlaanderen

zaterdag, 11 februari, 2017 - 09:30
inkomhal
Pieterjan Deckers, BREL (Brussels ErfgoedLab), Faculteit LW, Vrije Universiteit Brussel
0477619938
pdeckers@vub.ac.be

Op 11 februari 2017 gaat MEDEA van start, het online platform voor de ontsluiting van archeologische metaaldetectievondsten in Vlaanderen. Om die lancering kracht bij te zetten, wordt die dag een evenement georganiseerd voor detectoristen aan de Vrije Universiteit Brussel.

Het programma bestaat uit twee delen. ’s Ochtends word je aan de hand van twee workshops ingeleid in het gebruik van MEDEA. ’s Namiddags is een reeks activiteiten en lezingen rond metaaldetectie en metaalvondsten gepland. Let wel: voor verschillende activiteiten is het aantal plaatsen beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap.

Locatie: Vrije Universiteit Brussel, campus Etterbeek (Pleinlaan 2, 1050 Etterbeek), gebouw D .

Parkeren kan op de campus. De campus is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie voor praktische info http://www.vub.ac.be/campus/brussels-humanities-sciences-engineering-campus

Organisatie: BREL – Brussels ErfgoedLab (HARP/VUB) i.s.m. Center for Artefact Research vzw (Mechelen) en ArCPIG (VUB)

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.