Lezing : Binnenklasdifferentiatie in de praktijk: inzetten op 'ieders leer-kracht'

woensdag, 12 juli, 2017 - 12:00
Faculteit: Departement Lerarenopleiding (IDLO)
Bij jou op school
IDLO
IDLO nascholing op aanvraag

'Ieders leer-kracht' is een woordspeling die verwijst naar het doel van binnenklasdifferentiatie, met name : iedere leerling tot krachtig leren aanzetten én die verwijst naar de kracht die de leraar bezit om dat doel te realiseren.

Verschillende mythes en (mis)vattingen over binnenklasdifferentiatie vormen de structuur van de lezing en worden ontkracht of genuanceerd.  Geleidelijk aan wordt het BKD-leer-kracht model zichtbaar, dat een kijkwijzer vormt voor de filosofie en praktijk van binnenklasdifferentiatie in de klas.

• Duur: 1u tot 3u - interactieve lezing (voor grote groepen)
  • Doelgroep: leraren of onderwijsondersteuners, alle niveaus
  • Lesgevers: Katrien Struyven
  • Kostprijs:  750 euro + verplaatsing H/T in kilometers VUB-locatie
  • Gebaseerd op het boek 'Ieders leer-kracht : Binnenklasdifferentiatie in de praktijk', uitgegeven bij Acco.
Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.