Loop mee met de VUB tijdens de Brussels Marathon

zondag, 1 oktober, 2017 - 09:00
Sportevent

Brussels MarathonDe VUB loopt opnieuw “ in groep” de Brussels Marathon, dat is stilaan een mooie traditie. Al voor de 8ste keer vinden studenten, alumni, personeelsleden en sympathisanten van de Vrije Universiteit Brussel elkaar op deze unieke loopmanifestatie.

Neem massaal deel aan één van de 3 loopafstanden (42 km, 21 km & 5 km) van deze sublieme stadsloop! Kom met je medestudenten, je vrienden, je familie. En ook de kids kunnen dit jaar opnieuw meelopen (1km).

INSCHRIJVEN

Je kan via de groep “Vrije Universiteit Brussel” inschrijven voor volgende afstanden:

• Marathon - 70 euro
  • Halve marathon - 30 euro
  • 5km - 15 euro
  • Kids run - 5 euro

Inschrijven kan hier uiterlijk tot maandag 18 september 2017.

Kies je afstand, klik op 'Sluit aan bij groep' en gebruik dan de code VRIJ11804. Je ontvangt daarop van ons een bevestigingsmail met betalingsgegevens.