• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

PERSONEELSBARBECUE 29 JUNI 2017 - RECHT EN CRIMINOLOGIE

donderdag, 29 juni, 2017 - 12:00
Faculteit: Recht en Criminologie
Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, Elsene
Grasvelden naast gebouw B
evenementen.rc@vub.be
www.vub.be/RC
Personeelsbarbecue RC

Het einde van het academiejaar komt alweer in zicht en de Vrije Universiteit Brussel sluit dit jaar traditiegetrouw feestelijk af met een personeelsbarbecue op donderdag 29 juni 2017 om 12u00. Deze zal plaatsvinden op de grasvelden rond het gebouw M.

De faculteit Recht en Criminologie neemt ook deel aan deze BBQ en zal hiervoor samenwerken met 't Complex die zal zorgen voor een gevarieerd menu. De aperitief, wijn en het dessert worden u aangeboden door de faculteit.

Indien U wenst deel te nemen met de Faculteit Recht en Criminologie, gelieve dan hieronder online te registreren voor 15 juni en een bijdrage te betalen van 15 euro. (Gelieve uw aparaat voor digitale handtekening klaar te houden en de procedure (3 stappen) volledig te doorlopen, aub. U krijgt een bericht per email waarop vermeld zal staan “betaling succesvol”).
De faculteit schenkt de drank, dessert en aperitief.