Plechtige diploma-uitreiking Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

Auditorium Van Geen
Qa
Graduation Ceremony

Dhr. Eddy Van Gelder, Voorzitter Raad van Bestuur Vrije Universiteit Brussel, Prof. dr. Caroline Pauwels, Rector Vrije Universiteit Brussel, Prof. dr. Eric Kerckhofs, Decaan Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie
nodigen u van harte uit op de plechtige diploma-uitreiking Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie op vrijdag 24 februari 2017.

• Verwelkoming: Prof. dr. Caroline Pauwels, Rector
  • Toespraak: Vertegenwoordigers promotie Faculteit LK 2016
  • Intermezzo
  • Uitreiking van de diploma's:
  • Master of Science in de Lichamelijke Opvoeding en de Bewegingswetenschappen
  • Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie
  • Huldiging topsporters: Prof. dr. Paul Wylleman, Diensthoofd Topsport en Studie
  • Huldiging doctores
  • Intermezzo
  • Toespraak: Dhr. Jos Verschueren, Programmadirecteur Sportmanagement
  • Uitreiking van de getuigschriften
  • Postgraduaat Sportmanagement
  • Expert Class in Professioneel Sportmanagement
  • Slotwoord:
  • Prof. dr. Eric Kerckhofs, Decaan Faculteit LK
  • Dhr. Eddy Van Gelder, Voorzitter Raad van Bestuur VUB
  • Receptie

U wordt ook uitgenodigd voor het Galabal van Mesacosa, dat dit jaar plaatsvindt in Anderlecht. Om 22u00, 23u00, 00u00 en 01u00 rijden er bussen vanaf Pleinlaan 2 naar het Galabal. U kan meer informatie vinden en inschrijven via http://shop.osdvub.be/events/galabal+mesacosa+201/206/

Alle afgestudeerden worden verzocht in toga deel te nemen aan deze plechtigheid. Om 18u kan u via de ingang Nelson Mandela een toga afhalen in de ‘Ruimte Onder de Aula’. U dient een onderpand te voorzien om een toga uit te lenen (identiteitskaart, rijbewijs...). Na de plechtigheid moet deze op dezelfde plaats opnieuw worden ingeleverd.

Andere genodigden kunnen vanaf 18u de Aula betreden via de ingang van Aula Q aan de esplanade.

Registratie is noodzakelijk. Gelieve hieronder uw aanwezigheid te bevestigen vóór vrijdag 17 februari 2017.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.