Uitreiking Zonta Zavel Prijs 2017

dinsdag, 27 juni, 2017 - 18:00 to dinsdag, 27 juni, 2017 - 20:30
U-Residence
Groene Zaal (prijsuitreiking) en Polyvalente Ruime (Receptie)
Prijsuitreiking

Graag nodigen wij u namens RHEA uit voor de uitreiking van de Zonta Zavel Prijs 2017, die wordt toegekend aan de Dhr. Michiel De Proost voor zijn afstudeerscriptie in de Master Gender & Diversiteit: ''Een toekomst van gekoeld feminisme? Een ethische reflectie op het fenomeen social freezing vanuit het concept relationele autonomie’ (Promotor: Prof. dr. Gily Coene).

Zonta International
is een internationale service organisatie van beroepsactieve vrouwen die zich samen inzetten om de situatie van de vrouw wereldwijd te verbeteren. Zonta International is a-politiek en niet confessioneel gebonden. De Zonta Zavel Prijs wordt eenmaal per jaar toegekend door Zonta Club Brussel Zavel voor jong talent aan een student(e), afgestudeerd aan een hogeschool of universiteit in Brussel of Leuven, die een eindwerk (masterproef) heeft geschreven dat op een relevante manier de situatie van de vrouw in de wereld belicht en kan verbeteren.

U bent van harte welkom op de plechtige prijsuitreiking, gevolgd door een receptie, op dinsdag 27 juni 2017 om 18u op de VUB- Campus Etterbeek, in het gebouw U-Residence.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij Sophie Withaeckx (sophie.withaeckx@vub.ac.be).

Programma:

• Verwelkoming door Prof. Gily Coene (promotor &  directeur van RHEA) en Prof. Piet Van Avermaet, (opleidingsvoorzitter Master Gender & Diversiteit)
  • Prijsuitreiking door Mevrouw Annie Lagae, voorzitter Zonta Brussel Zavel
  • Receptie