Voorstelling Para in KVS 03/10, 18u

KVS
Brussel
Culturele uitstap

In KVS speelt momenteel de voorstelling “Para”, een samenwerking van David Van Reybrouck, Bruno Vanden Broucke en Raven Ruëll, geïnspireerd op de Belgische militaire vredesoperatie in Somalië begin jaren ’90. Het stuk ging vorig jaar in première en werd alom geprezen. Deze voorstelling toont nog maar eens aan hoe brandend actueel het Internationaal Recht is, wat ook in de culturele sector een weerslag kent. Op dinsdag 03/10 is de voorstelling (90’) om 18u geprogrammeerd. De prijzen variëren volgens een aantal reductietarieven, maar kosten standaard een luttele € 9 voor -26-jarigen en € 20 in 1e categorie aan het gewone tarief.

De studenten die geïnteresseerd zijn om in groep te gaan, sturen best VANDAAG, 28/09, nog een e-mail naar aruna.michiels@vub.be, om op georganiseerde wijze te voorstelling bij te wonen. De tickets moeten door de studenten worden voorgeschoten. Er wordt onderzocht of er mogelijks via de Brusselcoördinator een tussenkomst vanwege de Faculteit komt, voor een (gedeeltelijke) terugbetaling. Meer info vind je op de website van KVS (of m.b.t. tickets).