• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

VUB and KVS present: Mindblowers

maandag, 25 september, 2017 - 16:00
Koninklijke Vlaamse Schouwburg
Lakensestraat 146, 1000 Brussel
Lecture performance

With MINDBLOWERS, KVS (The Brussels City Theatre) and VUB are collaborating to kick-off the new academic year with passion for culture and art. No overblown speeches or pompous lectures, but short and powerful interventions at the crossroads of art, culture and reflection. A challenging mix of thinkers and artists from both Belgium and abroad will present their vision on 'resistance'. After the performance, the opening of the academic year and theatre season will be celerated with a party. Please scroll down for registration.

Met MINDBLOWERS slaan KVS en VUB de handen in elkaar om het nieuwe academiejaar cultureel, kunstzinnig én feestelijk in te zetten. Geen gezwollen speeches of hoogdravende lezingen, maar korte en krachtige interventies op het kruispunt van kunst, cultuur en reflectie. Een uitdagende mix van binnen- en buitenlandse denkers en kunstenaars geeft zijn of haar visie op verzet. Scroll verder om je in te schrijven.

Programme

From 4 pm you can stroll in and out. We close the night with an afterparty (with free drinks).

Vanaf 16:00 kan je binnen- en buitenlopen.  Achteraf kan je genieten van een afterparty (met gratis drankjes).

• 16u15 – 17u00
    In Dutch:
    • Rachida Lamrabet
    • Karen Celis
    • Pepijn Kennis

•  17u15 – 18u00
    In Dutch:
    • Wim Vandekeybus
    • Michel Maus
    • Anissa Boujdaini

•  18u15 – 19u15
    • François Beukelaers