40 years Computer Science @ VUBrussel

vrijdag, 5 oktober, 2018 - 16:30
Faculteit: Wetenschappen en Bio-ingenieurswetenschappen
alumni event

Onze opleidingen Informatica, Toegepaste Informatica en Computerwetenschappen bestaan 40 jaar! We willen dit samen met onze Alumni vieren en organiseren op vrijdag 5 oktober 2018 een terugkeerdag. We willen graag zo veel mogelijk Alumni bereiken dus vertel het zeker voort!

Programma

16.00 - 18.00 Vrij bezoek met demo’s aan onze labs voor de geïnteresseerden. Het SOFT lab bevindt zich op de 10e verdieping van gebouw F. Het AI lab en WISE lab bevinden zich op de 3e verdieping van gebouw Pleinlaan 9. Ook Infogroep zet zijn deuren open in lokaal E1.08. Klik hier voor een plan van de campus.

17.00 - 18.00 Welkomstkoffie in de ruimte voor aula D.0.03.

18.00 - 18.30 Korte toespraken met veel beelden en anekdotes door emeriti van het eerste uur zoals em. Prof. Theo D’Hondt, em. Prof. Luc Steels en ook Prof. Viviane Jonckers. In aula D.0.03

18.30 Receptie met hapjes en snacks in het nostalgische restaurant van de universiteit.

**Deelname is gratis dankzij de bijdrage van onze emeriti, maar registreren is noodzakelijk**

Our programmes Informatics, Applied Informatics and Computer Science are celebrating their 40th birthday! To celebrate we are organising an Alumni event on Friday October 5th 2018. We want to reach as many Alumni as we can, so spread the word!

Program

16.00 - 18.00 We open our labs to those who are interested, we will also show demo’s of our current research. The SOFT lab is on the 10th floor of building F. The AI and WISE labs are on the 3rd floor of Pleinlaan 9. Infogroep will also be open for visitors in room E1.08. Click here for a map of the campus.

17.00 - 18.00 Welcome coffee in the space outside of aula D.0.03.

18.00 - 18.30 Short speeches with lots of images and anecdotes by ao. em. Prof. Theo D’Hondt, em. Prof. Luc Steels and Prof. Viviane Jonckers. In aula D.0.03

18.30 Reception with drinks and snacks in the nostalgic VUB restaurant.

**Participation is free thanks to the generous support of our emeriti, registration is obligatory**

Registration Form

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.