• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Algemeen Frans niveau 1 18-19 jaaropleiding

maandag, 8 oktober, 2018 - 00:00 to maandag, 17 december, 2018 - 00:00
Taallessen

Click here to read this information in English

De cursus

• Deze cursus is er voor iedereen die graag Frans wil leren. Het is een beginnerscursus waarvoor je geen voorkennis nodig hebt.

• De focus ligt op communicatie bij dagelijkse activiteiten. Daarbij komen zowel spreken, luisteren, schrijven als lezen aan bod.

• Na deze cursus kunnen de geslaagde deelnemers beginnen aan Algemeen Frans Niveau 2.

Voor wie?

Voor wie een intensieve basiscursus Frans wil volgen. Voorkennis van het Frans is niet vereist.
Zowel VUB-studenten, -personeelsleden als externe geïnteresserden kunnen zich inschrijven.

Nefertari Vanden Bulcke

Waar en wanneer?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Deze cursus is een jaarvak (eerste en tweede semester) – 50 lesuren.

Aanwezigheid is verplicht.

Inschrijvingsvoorwaarden

Schrijf in voor 1 oktober 2018. Het inschrijvingsformulier staat onderaan deze pagina.

Opgelet: jouw inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

VUB-student/-personeel: 200 euro
Extern: 400 euro

Maximum aantal deelnemers

Attest

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving / Registration

De inschrijving voor deze cursus werd afgesloten. Indien je interesse voor een cursus, taaltest of activiteit, vul dan ons formulier in: wij houden je op de hoogte.