• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Algemeen Spaans niveau 1 18-19 semester 1

maandag, 8 oktober, 2018 - 00:00 to maandag, 17 december, 2018 - 00:00
Taallessen

Click here to read this information in English

De cursus

• Een praktische inleiding tot de Spaanse taal waarbij communicatie centraal staat.

• De verschillende aspecten van de taal komen aan bod. Grammatica, woordenschat en uitspraak staan in functie van de vier taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken.

• Ook culturele aspecten en verschillen tussen Spaanstalige landen worden behandeld.

• In deze cursus bereik je ruimschoots het A1-niveau van het Europees referentiekader voor talen (ERK). Je kan vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen begrijpen en gebruiken. Je kan jezelf aan anderen voorstellen en je kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals je woonplaats, mensen die je kent en dingen die je bezit. Je kan antwoorden op eenvoudige vragen, op voorwaarde dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is je te helpen.

Voor wie?

Voor wie een beginnerscursus Spaans wil volgen. Voorkennis is niet nodig.
Zowel VUB-studenten, -personeelsleden als externe geïnteresserden kunnen zich inschrijven.

Momenteel nog niet bekend.

Waar en wanneer?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur: deze cursus duurt een semester en wordt zowel in het eerste als in het tweede semester aangeboden –  26 lesuren per semester.

Inschrijvingsvoorwaarden

Schrijf in voor 1 oktober 2018.

Het inschrijvingsformulier staat onderaan deze pagina.
Dit is een basiscursus. Er is geen voorkennis van het Spaans vereist.

Opgelet: jouw inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

VUB-student/-personeel: 105 euro
Extern: 210 euro

Maximum aantal deelnemers

Attest

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving / Registration

De inschrijving voor deze cursus werd afgesloten. Indien je interesse voor een cursus, taaltest of activiteit, vul dan ons formulier in: wij houden je op de hoogte.