• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Algemeen Spaans niveau 2 18-19 semester 1

maandag, 8 oktober, 2018 - 00:00 to maandag, 17 december, 2018 - 00:00
Taallessen

Click here to read this information in English

De cursus

• De cursus is een vervolg op Spaans niveau 1.

• De verschillende aspecten van de taal komen aan bod. Grammatica, woordenschat en uitspraak staan in functie van de vier taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken.

• Ook culturele aspecten en verschillen tussen Spaanstalige landen worden behandeld.

• Aan het einde van de cursus bereik je een A2-niveau van het Europees referentiekader voor talen (ERK): je kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen (over bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie of werk). Je kan communiceren over simpele en alledaagse thema’s. Je kan in eenvoudige bewoordingen je eigen achtergrond, je onmiddellijke omgeving en je eigen behoeften beschrijven.

Voor wie?

Voor wie al een basisniveau Spaans heeft (niveau A1).
Zowel VUB-studenten, -personeelsleden als externe geïnteresserden kunnen zich inschrijven.

Sabela Moreno Pereiro

Waar en wanneer?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur: 26 lesuren.

Inschrijvingsvoorwaarden

Schrijf in voor 1 oktober 2018. Het inschrijvingsformulier staat onderaan deze pagina.
Deze cursus is een vervolg op Algemeen Spaans niveau 1, niveau A1 is vereist.

Opgelet: jouw inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

VUB-student/-personeel: 105 euro
Extern: 210 euro

Maximum aantal deelnemers

Attest

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving / Registration

De inschrijving voor deze cursus werd afgesloten. Indien je interesse voor een cursus, taaltest of activiteit, vul dan ons formulier in: wij houden je op de hoogte.