De Universiteit van Vlaanderen doet een Brusselke

dinsdag, 30 januari, 2018 - 20:00
Fuse
Blaesstraat 208, 1000 Brussel

Brussel, zet je schrap voor de Universiteit van Vlaanderen! Want onze topwetenschappers staan voor één keer niet vooraan in de collegezaal, maar stelen de show op het podium. En omdat optreden voor een lege zaal maar niks is, nodigen ze jou uit. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in!

Normaal gezien is de toegangsprijs  €10, maar speciaal voor onze alumni is dit gratis

Hiervoor moet je op het einde van de betalingsprocedure de code: 'VUB@UVVL' invoegen. Je moet dus in eerste instantie wel klikken op 'betalen'...

Collega’s Elke Van Hoof en Marit Van Cant waren eerder al te gast in het programma, maar eind januari is het de beurt aan enkele andere VUB proffen!

Thema's van dit event 30/01/2018

Prof. Dr. Vincent Ginis (VUB) - Fotonicus: "Kunnen we mensen onzichtbaar maken?"

Prof. Dr. Hendrik Cammu (VUB) - Gyneacoloog: "Wat doet de pil met je lijf?"

Prof. Dr. Hendrik Cammu (VUB) - Gyneacoloog: "Hoe werkt een spiraaltje?"

Prof. Dr. Ann Nowé (VUB) - Expert Artificiële Intelligentie: "Kan een computer leren fietsen?"

Prof. Dr. Ir. Bram Vanderborght - Expert Robotica: "Zijn robots binnenkort onverwoestbaar?"

En het houdt niet op! (klik op de datum om in te schrijven voor de events)

op 31/01/2018 is het aan Professor Michel Maus, Frank Van Overwalle en Ike Picone

op 01/02/2018 is het aan Professor Sonja Snacken, Pieter Ballon Jorgen D’Hondt en PhD’er Sam Poppe

Wil je graag even bijpraten met je favoriete prof? Blijf na de opnames zeker even plakken!