De Universiteit van Vlaanderen komt naar Brussel

Fuse
Brussel
Universiteit van Vlaanderen

Brussel, zet je schrap voor de Universiteit van Vlaanderen! Want onze topwetenschappers staan voor één keer niet vooraan in de collegezaal, maar stelen de show op het podium. En ze hebben jouw steun nodig. Eind januari (30/1, 31/1 en 1/2) houdt de Universiteit van Vlaanderen halt in Brussel. Kom jij de opnames bijwonen? Bestel dan nu je tickets.

Sinds dit academiejaar werkt de VRT samen met alle Vlaamse universiteiten aan een format waarin professoren en universitaire docenten in 15 minuten de spannendste inzichten uit hun vakgebied delen met de Vlaamse jeugd. Van een stevige portie anticonceptie, vulkaanuitbarstingen, een onzichtbaarheidsmantel tot de waarheid over jouw belastingen. Alles komt op een toegankelijke manier aan bod met als doel de jeugd warm te maken voor de wonderen van wetenschap.

Kom onze proffen aanmoedigen

Collega’s Elke Van Hoof en Marit Van Cant waren eerder al te gast in het programma, maar eind januari is het de beurt aan:

• 30/01/2018: Professor Vincent Ginis, Hendrik Cammu, Ann Nowé, Bram Vanderborght
  • 31/01/2018: Professor Michel Maus, Frank Van Overwalle en Ike Picone
  • 01/02/2018: Professor Sonja Snacken, Pieter Ballon Jorgen D’Hondt en PhD’er Sam Poppe

Schrijf je in

3 dagen lang delen onze proffen hun kennis met Vlaanderen. En omdat optreden voor een lege zaal maar niks is, nodigen ze jou uit. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in

Ps: en blijf na de opnames zeker even plakken om iets met je favoriete prof te drinken.