logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

  • Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Facultair diner RC 2018

vrijdag, 25 mei, 2018 - 19:00
Hotel Metropole
de Brouckèreplein 31, 1000 Brussel
Faculteit Recht en Criminologie
evenementen.rc@vub.be
Personeelsfeest

De Faculteit Recht en Criminologie heeft het genoegen naar jaarlijkse gewoonte haar personeel te mogen uitnodigen voor haar facultair diner op vrijdag 25 mei 2018 om 19u.

Dit jaar wordt het diner georganiseerd in het mooie historische “Hotel Metropole”, de Brouckèreplein 31, 1000 Brussel, om de banden met Brussel aan te halen. 

Mensen die op deze datum (rechtstreeks bij het hotel) een kamer reserveren  krijgen een korting van 15% indien het volgende referentie vermeld wordt bij reservatie: VUB diner 25 mei 2018, ref. 21205.
Meer over hotel Metropole
Bereikbaarheid

Menu

  • Aperitief met diverse hapjes

  • Gerookte filet van Holstein rund, Belgische kaviaarvinaigrette

  • Suprême van parelhoen, jus met Maitrank en Shiitake, groene asperges en Robuchon aardappels

  • Geglazuurde chocolade/frambozentaart met rode vruchtencoulis

  • Koffie en thee

Voor vegetariërs:
Het is ook mogelijk het voor- en hoofdgerecht te laten vervangen door een vegetarische versie: velouté van witte Mechelse asperges met mimosa garnitaar en clafoutis van seizoensgroenten. Gelieve in dat geval dit te laten weten voor 15 mei 2018 aan mieke.vyncke@vub.be zodat hier rekening mee kan gehouden worden bij de bestelling.

Inschrijvingen

Gelieve uw aanwezigheid te registreren en uw bijdrage te storten uiterlijk dinsdag 15 mei 2018 via onderstaande module (annulaties zijn nadien niet meer mogelijk).

Op vraag van de centrale boekhouding zijn enkel online betalingen mogelijk (dit kan ook door andere persoon gebeuren) en dus geen overschrijvingen of facturen. (De VUB is niet BTW-plichtig voor dit event (Art 44 § 2,4° van de BTW code).

Gelieve de betaling volledig te doorlopen (stap 1: keuze betalingskaart, stap 2: invullen gegevens, stap 3: elektronische handtekening met digipass of andere). U ontvangt per email een bewijs van registratie/betaling waar dan ook “OK" of "betaling succesvol” op zal staan ("order geplaatst" betekent niet betaald).

Bijdrage per persoon:
- ZAP, fellow: 50€ 
- OAP/Vrijw. Med./PHD: 40€
- ATP/oud-ATP/studenten: 30€
De prijs wordt automatisch aangepast na aanvinken van statuut tijdens de betalingsprocedure!

Het aperitief met hapjes wordt aangeboden door de faculteit.