Fietsmaand@VUB

026292029
maarten.ipers@vub.be

Groepsaankoop fietsen!

De VUB organiseert een groepsaankoop fietsen met aanzienlijke kortingen voor de brede VUB-gemeenschap (studenten, personeel, alumni,…) in samenwerking met Cyclevalley. Gedurende testmomenten op zowel campus Etterbeek (26/04 & 03/05) als campus Jette (24/04 & 07/05) zal een medewerker van Cyclevalley meer informatie verschaffen over het aanbod. De (elektrische) stadsfietsen, (elektrische) vouwfietsen, speed pedelecs en elektrische steps zullen dan te bezichtigen zijn en er is de mogelijkheid om een testrit op de campus te maken.

Een overzicht van het aanbod, de kortingen en de inschrijvingsmodule zijn terug te vinden op deze pagina. De groepsaankoop wordt definitief afgesloten op woensdag 30 mei. Betaling met VUB-ecocheques is mogelijk tot €216, de eerste 25 fietsaankopen ontvangen een fietsslot van de VUB!

Gratis fietsherstelling door de Vélofixer!

26/04 Vélofixer campus Jette (11u – 15u) (gebouw A, ateliers technische dienst)

03/05 Vélofixer campus Etterbeek (11u – 15u) (Esplanade)

Laat je fiets gratis nazien en herstellen door de Vélofixer, jij betaalt enkel de materiaalkosten! Stuur een mail met je naam, gsm nummer, overzicht herstellingen en op welke uren je kan langskomen met je fiets naar maarten.ipers@vub.be uiterlijk maandag 23/04 (Jette) of maandag 30/04 (Etterbeek). Wees zo specifiek mogelijk en vermeld wisselstukken indien nodig, stuur eventueel een foto mee.

Je kunt je fiets voor een les/meeting binnenbrengen en nadien weer ophalen. Studentenfietsen worden zo goed als mogelijk weer veilig en rijklaar gemaakt. De dag zelf langskomen met kleine herstellingen kan ook, maar dan riskeer je even te moeten wachten. Betalen kan met bancontact. Vermeld je naam, de herstelling en gsm-nummer op een briefje op je fiets!

Fietstocht campus Jette – campus Etterbeek – campus Jette

Op 26 april 2018 organiseren het GreenTeam en Brik een fietstocht tussen campus Jette en campus Etterbeek om dit gezonde vervoersalternatief te promoten. Deelnemen kan in één of beide richtingen, lunch en een fiets worden voorzien op aanvraag. Vul het registratieformulier in om mee te fietsen!

Fietsmarkt VUB-fietswerkgroep!

Op 3 mei 2018 houdt de VUB-fietswerkgroep haar jaarlijkse lenteactie! Kom langs van 11u tot 15u op de esplanade in Etterbeek om de fietsen van de groepsaankoop te testen, je fiets te laten herstellen door de vélofixer of fietsmateriaal in ontvangst te nemen. Voorts zullen de leden van de fietswerkgroep en Brik hun ervaringen delen over fietsen naar de campussen en in Brussel.

Inschrijven voor de Vélofixer is aangewezen, meer informatie hierboven!