logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Fietsmarkt op de esplanade

donderdag, 3 mei, 2018 - 11:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Esplanade
Fietswerkgroep
026292029
fiets@vub.ac.be

Op 3 mei 2018 houdt de VUB-Fietswerkgroep haar jaarlijkse lenteactie! Kom langs op deze fietshappening op de esplanade van 11u tot 15u om je fietservaringen te delen, de fietsen van de groepsaankoop te testen, je fiets te laten herstellen door de vélofixer of fietsmateriaal in ontvangst te nemen!

De leden van de Fietswerkgroep en Brik delen hun ervaringen over fietsen naar de campussen en in Brussel, en fietsaccommodatie op en rond de campussen!

Cyclevalley is aanwezig om meer informatie te verschaffen over de groepsaankoop fietsen. Maak gebruik van deze aangelegenheid om specifieke vragen te stellen en een testrit te maken op de (elektrische) stadsfietsen, (elektrische) vouwfietsen, speed pedelecs en elektrische steps uit het aanbod. Een overzicht van het aanbod, de kortingen en de inschrijvingsmodule zijn terug te vinden op deze pagina. De groepsaankoop wordt definitief afgesloten op woensdag 30 mei. Betaling met VUB-ecocheques is mogelijk tot €216, de eerste 25 fietsaankopen ontvangen een fietsslot van de VUB!

Laat je fiets gratis nazien en herstellen door de Vélofixer, jij betaalt enkel de materiaalkosten. Stuur een mail met je naam, gsm nummer, overzicht herstellingen en op welke uren je kan langskomen met je fiets naar maarten.ipers@vub.be uiterlijk maandag 30/04. Wees zo specifiek mogelijk en vermeld wisselstukken indien nodig, stuur eventueel een foto mee. Je kunt je fiets voor een les/meeting binnenbrengen en nadien weer ophalen. De dag zelf langskomen met kleine herstellingen kan ook, maar dan riskeer je te moeten wachten. Betalen kan met bancontact.

Interesse om mee na te denken over de fietstoekomst van de VUB? Neem contact op met de Fietswerkgroep via fiets@vub.ac.be!