Graduation Ceremony Social Sciences & Solvay Business School

zaterdag, 15 december, 2018 - 10:00
Faculteit: Sociale Wetenschappen & Solvay Business School

De diploma-uitreiking Solvay Business School (TEW, Handelsingenieur, Bedrijfskunde) gaat door op zaterdag 15 december. De deuren van Auditorium Q openen om 10u00. De receptie gaat door in het VUB-restaurant.

De diploma-uitreiking Sociale Wetenschappen (Communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie) gaat door op zaterdag 15 december. De deuren van Auditorium Q openen om 15u00. De receptie gaat door in het VUB-restaurant.

--

The graduation ceremony for Solvay Business School (International Business, Business & Technology, Management) will take place on Saturday, December 15.
The doors of Auditorium Q open at 10.00 am. Reception takes place in the VUB restaurant.

The graduation ceremony for Social Sciences (Communication Studies) will take place on Saturday 15 December. The doors of Auditorium Q open at 15.00pm. Reception takes place in the VUB restaurant.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.