• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Onthaalmoment werkstudenten

zaterdag, 22 september, 2018 - 09:00 to zaterdag, 22 september, 2018 - 15:00
begeleiding@vub.ac.be
www.vub.be/werken-studeren

Ga je werk en studie combineren?

Noteer dan alvast deze datum in je volle agenda en registreer je onderaan de pagina. De Vrije Universiteit Brussel organiseert op zaterdag 22 september 2018 een onthaaldag voor studenten die een universitaire studie in avondonderwijs willen combineren met een vol- of een halftijdse job.

We houden de onthaaldag voor werkstudenten op 2 verschillende campussen. Op onze Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus (Etterbeek), kan je informatie krijgen over alle opleidingen toegankelijk voor werkstudenten, buiten de opleidingen verbonden aan de faculteit Geneeskunde (Management en Beleid van de Gezondheidszorg, Zorg en Beleid in de Gerontology). De onthaaldag voor deze opleidingen vindt plaats op onze Brussels Health Campus in Jette.

Waarom aanwezig zijn?

Op deze onthaaldag kom je meer te weten over de belangrijkste studentenvoorzieningen aan de VUB en de begeleidingsdiensten die specifiek voor jou als werkstudent ter beschikking staan. Bovendien geven we je adviezen mee om de combinatie van werken en studeren succesvol te maken. Je kan deze dan bespreken met enkele werkstudenten die graag hun tips & tricks komen delen. Verder is de onthaaldag voor werkstudenten het moment waarop je enkele infosessies over specifieke opleidingen kan bijwonen. Zeker komen dus!

Programma Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Etterbeek)

9u15 - 9u45: koffie

9u45 – 10u00: welkomstwoord

10u – 11u: Infosessie: Timemanagement & Gebruik van Leertools & Portalen