Personeelsbarbecue Recht en Criminologie

donderdag, 31 mei, 2018 - 12:00
Faculteit: Recht en Criminologie
Grasveld in de buurt van gebouw B
Faculteit Recht en Criminologie
+32(0)2/629 3321
evenementen.rc@vub.be

Personeelsbarbecue Faculteit recht en criminologie

Het einde van het academiejaar komt alweer in zicht en de Vrije Universiteit Brussel sluit dit jaar traditiegetrouw feestelijk af met een personeelsbarbecue op donderdag 31 mei 2018 om 12u00. Deze zal plaatsvinden op de grasvelden rond het gebouw M.

Onze faculteit neemt ook deel aan deze BBQ en zal hiervoor samenwerken met een cateraar die zal zorgen voor een gevarieerd menu. De wijn, aperitief en het dessert worden u aangeboden door de faculteit.

Indien U wenst deel te nemen met de Faculteit Recht en Criminologie, gelieve dan via onderstaande link online te registreren voor 11 mei 2018 en een bijdrage te betalen van 15 euro. (Gelieve uw aparaat voor digitale handtekening klaar te houden en de procedure volledig te doorlopen, aub. U krijgt een bericht per email waarop vermeld zal staan “OK" of "betaling succesvol”).

De leden van de vakgroep Criminologie zullen apart uitgenodigd en geregistreerd worden door hun vakgroep.

Registraties

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.