vrijdag, 27 april, 2018 - 17:00
Promotiezaal D.2.01
Feyaerts Gille
Openbare doctoraatsverdediging/Public PhD defence

Doctoraatsverdediging van Gille Feyaerts voor het behalen van de graad van Doctor in de sociale wetenschappen: sociologie met het proefschrift getiteld: ‘Social Impact Assessment: un outil d’aide à la décision pour la lutte contre la pauvreté et les inégalités sociales de santé. Etude des conditions nécessaires à la fonction d’apprentissage conceptuel de l’outil dans le contexte bruxellois’.

Dit doctoraat kadert in een samenwerkingsakkoord tussen de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de Université Libre de Bruxelles (ULB).

Promotoren: prof. dr. Myriam De Spiegelaere (ULB) en prof. dr. Patrick Deboosere (VUB).

Download de bijlage voor een samenvatting van dit onderzoek.