• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

weKONEKT.Brussels | 'Financiële Markten en Instellingen' @ Belfius

woensdag, 28 maart, 2018 - 08:30 to woensdag, 28 maart, 2018 - 17:00
Brussels 44 Center - lokaal Maeterlinck
Kruidtuinlaan 44, 1000 Brussel
Course

De toekomst is aan steden. Als universiteit in de hoofdstad van Europa engageren VUB en ULB zich om die toekomst mee vorm te geven. Onze studenten, docenten en onderzoekers zetten hun expertise in om Brussel sterker te maken door antwoorden te bieden op grootstedelijke, maatschappelijke uitdagingen.
We zetten de diversiteit en pluraliteit van Brussel in de verf. We bouwen bruggen over disciplines, sectoren, gemeenschappen en culturen heen.
Voor beide universiteiten een thuismatch op verplaatsing: onze studenten trekken voor hun colleges het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in.

Op woensdag 28 maart geeft professor Geert Gielens, Chief Economist bij Belfius, 's ochtends zijn les 'Financiële Markten en Instellingen' in de gebouwen van Belfius (Brussels 44 Center).
In de namiddag breng je een begeleid bezoek aan de Marktenzaal en krijg je meer informatie over 'SMART Belgium' en de digitale strategie van Belfius.
De dag wordt afgesloten met een drink in The Village.Wie dat wenst kan nadien nog gebruik maken van de sportfaciliteiten van Belfius. Daarvoor is inschrijven vooraf wel vereist.

Inschrijven is niet langer mogelijk. Nog niet ingeschreven? Stuur een mailtje naar faces@vub.be met de vermelding 'VUB Belfius'.

Hieronder het volledige dagprogramma:

8u30 -   9u00: Onthaalkoffie B44C
  9u00 - 13u00: Les Professor Gielens (met koffiepauze)
13u00 - 14u00: Lunch
14u00 - 16u00: Bezoek Marktenzaal en presentatie SMART Belgium