Zorgpad ADHD: Een traject voor diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met ADHD

dinsdag, 27 november, 2018 - 19:00
E 0.04
Brussels University Consultation Center
brucc@vub.be
www.brucc.be

ADHD is één van de meest voorkomende psychiatrische problematieken bij kinderen en adolescenten. In België blijken er op verscheidene niveaus grote verschillen te zitten qua aanpak van kinderen en jongeren met ADHD. Om de diagnostiek en behandeling van kinderen en adolescenten over diensten, regio’s en provincies meer af te stemmen op elkaar startte de federale overheid in 2016 een ADHD-actieplan op. Tijdens dit project werd getracht om een optimaal zorgpad voor kinderen en adolescenten met ADHD te ontwikkelen. Een nieuwe webtool (www.adhd-traject.be) werd ontwikkeld om dit zorgpad zo breed mogelijk te implementeren in België. Tijdens deze lezing wordt kort de achtergrond waarin deze tool ontwikkeld werd geschetst en zullen de deelnemers wegwijs gemaakt worden doorheen de webtool/ het zorgpad ADHD.

Spreker: Dagmar Vanliefferinge

Kostprijs: 30€

Locatie: Vrije Universiteit Brussel, lokaal E0.04, Pleinlaan 2, 1050 Brussel

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.