20 km door Brussel 2019

zondag, 19 mei, 2019 - 10:00
Jubelpark
Sport

Wellicht het meest legendarische loopevenement van het land gaat door op 19 mei 2019 in hartje Brussel.

Een plekje bemachtigen aan de start van dit populaire evenement is een lastige klus. Daarom doet Studentensport Brussel het voor jou én je krijgt bovendien nog korting ook als student. Bovendien zorgen we voor een loopshirt, een plek om je spullen achter te laten en wat drankjes en de nodige krachtvoer.

Je betaalt als student 25 € om je in te schrijven maar daarvan krijg je na effectieve deelname 15 € teruggestort.

INSCHRIJVEN KAN VIA ONDERSTAAND FORMULIER EN DIT NOG TOT ZONDAG 14 APRIL 2019.

!! Inschrijven betekent ook meteen online betalen!! Hou dus je bankkaart en bankkaartlezer bij de hand om de inschrijving volledig te kunnen afwerken. Je ontvangt na correcte betaling meteen een bevestigingsmail.

Nog vragen? Contacteer de VUB sportcoördinator via sofie.rousseeuw@vub.be of 02/629.28.90

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.