Academisch Engels niveau 2 19-20 semester 1

maandag, 7 oktober, 2019 - 00:00 to vrijdag, 20 december, 2019 - 00:00
Taallessen

Click here to read this information in English

DE CURSUS

• Je ontwikkelt de receptieve vaardigheden (lezen en luisteren) die je nodig hebt om een in het Engels onderwezen cursus aan de universiteit te volgen.

• In deze cursus wordt er expliciet aandacht besteed aan de specifieke kenmerken van de meer formele academische stijl. Daarbij ligt vooral de nadruk op de academische woordenschat.

• Je leert je kennis van het academische register toepassen tijdens het schrijven van samenvattingen en abstracts.

• Belangrijke grammatica wordt opnieuw opgefrist.

• Je krijgt de kans om je presentatieskills te verbeteren door middel van praktische oefeningen.

VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld voor wie al een goede basiskennis Engels heeft en zijn/haar (academische) taalvaardigheden Engels verder wenst te ontwikkelen.

Zowel VUB-studenten als -personeelsleden kunnen zich inschrijven. Deze cursus is helaas niet toegankelijk voor externe personen.

DOCENT

Rachel Nye

WAAR EN WANNEER?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur: 26 lesuren per semester.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Schrijf in voor 1 oktober 2019.

Om zeker te weten of dit de juiste cursus is voor jou, moet je vooraf een plaatsingstest afleggen. Dat dient te gebeuren voor het begin van het semester. Later inpikken is helaas niet mogelijk.

Je ontvangt later een uitnodiging voor betaling per e-mail.
Jouw inschrijving is pas geldig na betaling van het cursusgeld.
Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons nog een bevestigingsmail.

PRIJS

VUB-studenten/-personeel: 105 euro

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

ATTEST

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

INSCHRIJVING VOOR DE PLAATSINGSTOETS / REGISTRATION FOR THE PLACEMENT TEST

Klik hier om je in te schrijven voor de plaatsingstest/Click here to register for the placement test