Academisch Frans 19-20 semester 1

maandag, 7 oktober, 2019 - 00:00 to vrijdag, 20 december, 2019 - 00:00
Taallessen

Click here to read this information in English

De cursus

• Deze cursus heeft als hoofddoel studenten van een B1-niveau in het Frans naar een B2-niveau te tillen.

• Je ontwikkelt je mondelinge taalvaardigheid en presentatietechnieken.

• Je leest complexere teksten over hedendaagse thema’s en leert hierover in groep te debatteren. Argumentatietechnieken worden aangereikt en je woordenschat wordt uitgebreid.

• Aan het einde van de cursus voel je je in staat om een discussie in het Frans te volgen in een academische context en desgevallend te interageren. De vier competenties (luister-, spreek-, schrijf- en leesvaardigheid) komen zo veel mogelijk in gelijke mate aan bod, met een focus op spreekvaardigheid.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor wie al een gemiddeld niveau Frans heeft (B1 in het Europees Referentiekader of ERK) en zijn/haar (academische) taalvaardigheden Frans verder wenst te ontwikkelen.

Zowel VUB-studenten als -personeelsleden kunnen zich inschrijven. Deze cursus is helaas niet toegankelijk voor externe personen.

Julie Bertone

Waar en wanneer?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur: eerste semester - 26 lesuren.

Inschrijvingsvoorwaarden

Schrijf in voor 1 oktober 2019.

Het inschrijvingsformulier staat onderaan deze pagina.
Het aantal plaatsen is beperkt. De inschrijving wordt afgesloten wanneer het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Dit kan zijn voor het einde van de inschrijvingsperiode.
Jouw inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

VUB-studenten/-personeel: 105 euro

Maximum aantal deelnemers

Attest

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving en betaling Academisch Frans 19-20 semester 1/ Registration and payment Academic French 19-20 semester 1

Price: 105 €