Diploma-uitreiking Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

vrijdag, 29 november, 2019 - 19:00
Faculteit: Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie
Graduation Ceremony

Prof. dr. E. Zinzen, decaan van de Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie, nodigt je uit op de plechtige diploma-uitreiking van academiejaar 2018-2019.

Met de plechtige proclamatie van de opleidingen:

• Master of Science in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen
  • Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie
  • Postgraduaat Multidisciplinaire arterio-veneuze en lymfatische kinesitherapie
  • Postgraduaat Sportmanagement
  • Doctoraat in de Bewegings-en Sportwetenschappen
  • Doctoraat in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie

Na de plechtigheid ben je samen met familie, proffen en medestudenten welkom op de receptie!

Omwille van organisatorische reden moet je jouw aanwezigheid bevestigen via onderstaand webformulier.
Ingeschrevenen ontvangen in de week van de diploma-uitreiking nog een mail met praktische instructies.

Wil je het diploma in ontvangst nemen van iemand die er zelf niet bij kan zijn? Dat kan, als je een schriftelijke volmacht + kopie van hun ID + kopie van jouw ID meebrengt.

Hopelijk tot dan!

Om na je studies op de hoogte te blijven van interessant nieuws en opportuniteiten - geen zorgen, je wordt echt niet gespamd To keep you updated on interesting news and opportunities - don't worry, we won't spam you
Om je contactgegevens te mappen in onze VUB database. To match your contact information with your study information.
Om je professionele ambities een boost te geven en je met de juiste mensen in contact te brengen - To improve your professional network and put you in contact with the persons that matter