logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

English for Lecturers: Vocabulary Expansion 18-19 Semester 2

maandag, 25 februari, 2019 - 00:00 to vrijdag, 24 mei, 2019 - 00:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Taallessen

Read this page in English

DE CURSUS

De cursus “Engels voor docenten” is bedoeld om ondersteuning te bieden aan docenten die vakken doceren in het Engels, maar voor wie Engels een tweede of vreemde taal is. Er zijn drie verschillende modules die onafhankelijk van elkaar lopen in de cursus. 

Vocabulary Expansion: Deze module is bedoeld om de woordenschat van docenten uit te breiden en te oefenen in een breed scala van onderwerpen i.v.m. hun professionele rol en interesse. Dit is een cursus op upper-intermediate niveau waarin collocaties en idiomatische uitdrukkingen eerst worden geïntroduceerd. Daarna worden kansen gegeven voor oefeningen. Deze module bestaat uit 10 sessies van telkens 2 uur.

Geïnteresseerden die de cursussen niet kunnen volgen, kunnen afspraken maken voor individuele begeleiding met de cursusdocent via Jianwei.Xu@vub.be

VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld voor VUB-docenten (doctor-assistenten en praktijkassistenten zijn inbegrepen). Voltijds PhD studenten komen niet in aanmerking voor deze cursus. Externe docenten kunnen zich ook inschrijven voor deze cursus indien er nog plaats is.

DOCENT

Jianwei Xu heeft een doctoraat in toegepaste taalkunde en een master in TESOL van La Trobe University, Australië. Ze heeft jaren ervaring als docent Engels als tweede/vreemde taal in het hoger onderwijs. Haar onderzoek richt zich vooral op de sociaal-culturele framing van taalverwerving en taalonderwijs en communiceren in het Engels als een lingua franca voor interculturele communicatie.

WAAR EN WANNEER?

Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Campus Etterbeek), VUB; de exacte locatie wordt later meegedeeld.

Semester 2, 2018-2019, vrijdag 9:30-11:30u (behalve de drie lessen in de week 25, 26 en 29 die uitzonderlijk op donderdag om 14:30 -16:30u zullen gegeven worden). De datums van de lessen staan op het inschrijvingsformulier. 

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Schrijf in t/m 13 februari 2019.

De inschrijvingen voor deze cursus zijn nu afgesloten. Begin oktober starten nieuwe taalcursussen. Indien je hiervoor interesse hebt, laat dan zeker jouw gegevens achter op dit formulier.

PRIJS

VUB-personeel: gratis

Extern: 290 euro

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

15

INSCHRIJVEN: afgesloten voor deze cursus