Frans niveau 1 intensieve opleiding 19-20 semester 1

maandag, 7 oktober, 2019 - 00:00 to vrijdag, 20 december, 2019 - 00:00
Taallessen

Click here to read this information in English

DE CURSUS

• Deze cursus is er voor iedereen die graag Frans wil leren. Het is een beginnerscursus waarvoor je geen voorkennis nodig hebt.

• De focus ligt op communicatie bij dagelijkse activiteiten. Daarbij komen zowel spreken, luisteren, schrijven als lezen aan bod.

• Na deze cursus kunnen de geslaagde deelnemers beginnen aan Algemeen Frans Niveau 2.

VOOR WIE?

Voor wie een intensieve basiscursus Frans wil volgen. Voorkennis van het Frans is niet vereist.
Zowel VUB-studenten als -personeelsleden kunnen zich inschrijven. Deze cursus is helaas niet toegankelijk voor externe personen.

DOCENT

Nefertari Vanden Bulcke

WAAR EN WANNEER?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur: 50 lesuren per semester. Aanwezigheid is verplicht.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Dit is een basiscursus. Er is geen voorkennis van het Frans vereist.
Schrijf in voor 1 oktober 2019. Het inschrijvingsformulier staat onderaan deze pagina.

Opgelet: Je inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

PRIJS

VUB-student/-personeel: 200 euro
Extern: 400 euro

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

ATTEST

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving en betaling Frans niveau 1 intensieve opleiding 19-20 semester 1 / Registration and payment French level 1 intensive course 19-20 semester 1

Price: 400 €