logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Human(art)istic Festival

dinsdag, 19 maart, 2019 - 18:00 to donderdag, 21 maart, 2019 - 21:00
Beursschouwburg
Brussel
VUB, Huis van de Mens Brussel, Africalia

Human(art)istic Festival een interdisciplinair en multimediaal festival, dat vanuit een vrij(kunst)zinnige inspiratie een bijdrage wil leveren aan een meer humane samenleving. In deze editie loopt de zorg voor het kwetsbare als een rode draad doorheen alle programmaonderdelen die in het festival aan bod komen.


In deze editie loopt de zorg voor het kwetsbare als een rode draad doorheen alle programmaonderdelen die in het festival aan bod komen.

Kwetsbaarheid is een toestand die alle mensen eigen is. Als lichamelijke en behoeftige wezens zijn we onderling afhankelijk en aangewezen op de zorg van anderen. Bovendien is kwetsbaarheid een gemeenschappelijk kenmerk, dat we met alle levende wezens en onze planeet delen. In een wereld van geïntensiveerde ecologische dreigingen en radicale ongelijkheden is die kwetsbaarheid meer dan ooit aan de orde.

Met onder meer: Kampire (UG), Achmed Galaï (TN), Salia Sanou (BF), Chokri Ben Chikha, La Belle Hip Hop & Souterrain Productions, Frank Theys, Otim Alpha (UG), Femke Kaulingfreks (NL), Lieven De Cauter

Ontdek een gevarieerd en boeiend programma vol performances, films, getuigenissen, concerten op www.humanartistic.org/nl/humanartistic-festival-2019