ITACE FOR LECTURERS 10/01/2019

donderdag, 10 januari, 2019 - 00:00
Taaltest

English webpage

De Interuniversity Test of Academic English (ITACE) for Lecturers is een taaltest Academisch Engels. De test werd ontwikkeld en wordt afgenomen door de leden van het Interuniversity Testing Consortium (IUTC): de Universiteit Gent, KU Leuven, de Universiteit Antwerpen en de Vrije Universiteit Brussel. Docenten die een kwalificatiegetuigschrift Engelse taalvaardigheid op ERK-niveau C1 nodig hebben kunnen zich inschrijven voor de test.

Meer info over deze taaltest met testvoorbereiding inbegrepen is beschrikbaar via www.itace.be.

Testschema en locatie: 8:30 to 11:30, de computer test en het schriftelijk deel; vanaf 12u het mondeling deel. De ITACE taaltest vindt plaats op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Campus Etterbeek) aan de VUB, Pleinlaan 2, 1050 Elsene.  Gedetailleerde informatie over het testschema en de specifieke testlocatie wordt één week vóór de datum dat de test plaats vindt per e-mail meegedeeld.

Inschrijvingsgeld: ACTO zal met u contact opnemen i.v.m. het inschrijvingsgeld na bevestiging van uw definitieve inschrijving.

Om zich in te schrijven op de gewenste datum volgt u de link hieronder en vult u het online formulier in.

Klik hier om in te schrijven als VUB-personeelslid. (inschrijvingen zijn afgesloten)

Klik hier om in te schrijven indien u geen personeelslid van de VUB bent. (inschrijvingen zijn afgesloten)