• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

ITNA 05/09/2019

donderdag, 5 september, 2019 - 00:00
ACTO
acto@vub.be
Taaltest

READ THIS PAGE IN ENGLISH HERE

ITNA- Interuniversitaire Taaltest Nederlands voor Anderstaligen

De Interuniversitaire Taaltest Nederlands voor Anderstaligen (ITNA)  wordt ontwikkeld en afgenomen door de leden van het Interuniversity Testing Consortium (IUTC): de Universiteit Gent, KU Leuven, de Universiteit Antwerpen en de Vrije Universiteit Brussel.

Meer info: www.itna.be

DOELGROEP

Alle studenten die zich wensen in te schrijven aan een Vlaamse universiteit moeten een bewijs voorleggen van taalvaardigheid in het Nederlands. De toelatingsvoorwaarden van de Vrije Universiteit Brussel staan  in het Onderwijs- en examenreglement.

Wie slaagt voor de test, voldoet daarmee aan de toelatingsvoorwaarden voor het Nederlands aan de KU Leuven, de Universiteit Antwerpen, de UGent en de VUB.

PRAKTISCHE GEGEVENS

De test vindt plaats op Campus Etterbeek van de VUB:

Vrije Universiteit Brussel
Campus Etterbeek
Pleinlaan 2
1050 Elsene

De precieze locatie wordt later meegedeeld.

INSCHRIJVING

Schrijf in via onderstaand formulier en betaal online
Registratie in volgorde van ontvangst, zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

PRIJS EN BETALING

• €85

• €185 (indien de test op aanvraag afgenomen wordt)

VRAGEN?

Voor vragen over de ITNA-test, gelieve acto@vub.be te contacteren met de vermelding ITNA als onderwerp.
Indien u ongeveer een week voor de test nog geen e-mail met informatie hebt ontvangen, vragen wij u vriendelijk eerst uw spamberichten te controleren vooraleer ons te contacteren.

INSCHRIJVING EN BETALING/REGISTRATION AND PAYMENT

Inschrijving ITNA-taaltest 05/09/2019 (afgesloten) / Registration ITNA language test 05/09/2019 (closed)