• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Medisch Frans voor zorgverleners 18-19 semester 2 groep B

maandag, 25 februari, 2019 - 00:00
Taallessen

Read this page in English

DE CURSUS

• Je verwerft de belangrijkste (para-)medische woordenschat, structuren en communicatieve formules.

• Tijdens de face-to-facetrainingen focus je op professionele communicatie tussen de zorgverlener en de patiënt en tussen de zorgverleners onderling (rollenspel, gesprek- en consultatievoering met patiënten, …).

• Je focust op grammaticale topics die in deze context belangrijk zijn (wens en subjonctif, vragen stellen, etc).

• Met tussentijdse evaluaties en een eindtest word je leerproces aangemoedigd en gefaciliteerd.

VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld voor wie al een goede basiskennis Frans heeft en zijn/haar  taalvaardigheden Frans binnen het medische domein verder wenst te ontwikkelen.
Zowel VUB-studenten, EhB-studenten, -personeelsleden als externe geïnteresseerden kunnen zich inschrijven.[BL1]

DOCENT

Laurence Balencourt

WAAR EN WANNEER?

VUB Campus Jette - Brussels Health Campus  op dinsdag van 16.30 tot 18.30 uur

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur: 20 lesuren per semester.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Schrijf in voor 20 februari 2019.

PRIJS

VUB & EhB studenten/personeel: 105 euro
Extern: 210 euro

Het handboek is niet inbegrepen in de prijs

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

ATTEST

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het aantal uren en het eindresultaat.

INSCHRIJVING EN BETALING: afgesloten / REGISTRATION AND PAYMENT: closed

Medisch Frans voor zorgverleners 18-19 semester 2 groep B / Medical French for health care providers18-19 semester 2 group B