Nieuwe arbeidsstatuten: verenigingswerk en occasionele diensten tussen burgers

woensdag, 24 april, 2019 - 18:00
Faculteit: Recht en Criminologie
Gebouw D, lokaal D0.05
ASR, UBLA en Master Sociaal Recht
evenementen.rc@vub.be
expertcollege

De Master of Laws in het sociaal recht van de Vrije Universiteit Brussel organiseert, in samenwerking met de Vereniging van VUB-Alumni Sociaal Recht (ASR) en de University of Brussels Law Alumni (UBLA), op woensdag 24 april 2019 (18-20u) op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus, Pleinlaan 2 Elsene, gebouw D, aula D 0.05 een expertcollege over “Nieuwe arbeidsstatuten: verenigingswerk en occasionele diensten tussen burgers (De Bijkluswet)”.

Voorzitter: Prof. Guido Van Limberghen, Vakgroep Publiekrecht Vrije Universiteit Brussel

Spreker: Mr. Joris De Wortelaer, advocaat-vennoot Bloom Law Firm, assistent Vrije Universiteit Brussel, auteur van De Bijkluswet, 2018, 124p.

Er is geen erkenning door de balie of tussenkomst van het IGO aangevraagd. Deelnemers ontvangen een aanwezigheidsattest.

Deelnemen is kosteloos, maar inschrijven uiterlijk vrijdag 19 april 2019 is noodzakelijk via onderstaande module.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.