Onthaalavond Master of Laws in het Sociaal Recht 2019-2020

Faculteit: Recht en Criminologie
Gebouw C, vierde verdiep
Vergaderzaal 4C306

Op donderdag 19 september 2019 organiseert de opleiding Master of Laws in het sociaal recht een onthaalavond, waar nieuwe studenten of geïnteresseerden van harte welkom zijn. Deze zal plaatsvinden in gebouw C, 4e verdieping, lokaal 4C306 om 18 uur (tot 20u).

Bij die gelegenheid worden het programma van de opleiding, het lessenrooster en de mogelijkheden tot flexibel studeren voorgesteld, worden suggesties voor de masterproeftrajecten toegelicht, wordt het teleleerplatform Canvas voorgesteld, enz. U kan er bovendien terecht met al uw vragen.

U hoeft nog niet officieel ingeschreven te zijn in de opleiding om aan deze bijeenkomst deel te nemen.

Mogen wij u vragen uw aanwezigheid te bevestigen via onderstaande module, aub?

Meer info over de bereikbaarheid van onze campus vindt u via volgende link:  http://www.vub.ac.be/campus/brussels-humanities-sciences-engineering-campus

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.