Onthaaldag Werkstudenten 2019

Infopunt
D.003
Onthaaldag Werkstudenten

Ga je werk en studie combineren?

Ga je werk en studie combineren? Noteer dan alvast deze datum in je volle agenda en registreer je onderaan de pagina. De Vrije Universiteit Brussel organiseert op zaterdag 21 september 2019 een onthaaldag voor studenten die een universitaire studie in avondonderwijs willen combineren met een vol- of een halftijdse job.

We houden de onthaaldag voor werkstudenten op 2 verschillende campussen. Op onze Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus (Etterbeek), kan je informatie krijgen over alle opleidingen toegankelijk voor werkstudenten, buiten de opleidingen verbonden aan de faculteit Geneeskunde (Management en Beleid van de Gezondheidszorg, Zorg en Beleid in de Gerontologie). De onthaaldag voor deze opleidingen vindt plaats op onze Brussels Health Campus in Jette.

Waarom aanwezig zijn?

Op deze onthaaldag kom je meer te weten over de belangrijkste studentenvoorzieningen aan de VUB en de begeleidingsdiensten die specifiek voor jou als werkstudent ter beschikking staan. Bovendien geven we je adviezen mee om de combinatie van werken en studeren succesvol te maken. Je kan deze dan bespreken met enkele werkstudenten die graag hun tips & tricks komen delen. Verder is de onthaaldag voor werkstudenten het moment waarop je enkele infosessies over specifieke opleidingen kan bijwonen. Zeker komen dus!

Je kan ook terecht bij de Standard Student Shop (Campus Etterbeek) voor je boeken en je kan je ter plekke inschrijven! Maak alvast een afspraak voor je inschrijving.

Programma Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Etterbeek)

9u15 - 9u45: koffie

9u45 – 10u00: welkomstwoord

10u – 11u: Infosessie: Timemanagement & Gebruik van Leertools & Portalen

11u – 12u: Infosessie: Werken & Studeren, haalbaar en betaalbaar

12u - ...: Netwerklunch:

• Leer elkaar kennen en vergemakkelijk je studieloopbaan
  • Stel vragen aan je toekomstige proffen, studiebegeleiders & huidige werkstudenten

bereikbaarheid Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus

Programma Brussels Health Campus (Jette)

9u15 - 9u45: koffie

9u45 – 10u00: welkomstwoord

10u – 11u: Infosessie: Timemanagement & Gebruik van Leertools & Portalen

11u – 12u: Infosessie: Werken & Studeren, haalbaar en betaalbaar

12u - 13u00: Parallelle Opleidingsgebonden Infosessies (Gerontologie & Gezondheidszorg)

13u - 14u: Lunch:

• Leer elkaar kennen en vergemakkelijk je studieloopbaan

14u - 15u: Rondleiding Campus

bereikbaarheid Brussels Health Campus

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.