Solvay Scholarship Cup

woensdag, 8 mei, 2019 - 14:00
Faculteit: Sociale Wetenschappen & Solvay Business School
U-Residence (Generaal Jacqueslaan 271, 1050 Brussel)
SolvayScholarshipCup@vub.be
Business game

Business game voor scholieren

De Solvay Scholarship Cup is een business game voor studenten in het laatste jaar secundair onderwijs. Economische voorkennis is hiervoor niet vereist. De wedstrijd bestaat uit verschillende rondes, opgesteld door masterstudenten, proffen en assistenten aan de VUB. Heb je interesse om de opleiding Handelsingenieur aan te vatten? Twijfel dan zeker niet en schrijf je in! Tijdens de wedstrijd zal er uiteraard een receptie voorzien zijn, waar iedereen kan genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast krijgen alle deelnemers een goodiebag, een rondleiding op de VUB, en de mogelijkheid om te praten met huidige studenten Handelsingenieur, assistenten en proffen. Deelname aan de wedstrijd is volledig gratis!

Maak kans op 3 jaar inschrijvingsgeld voor Solvay Handelsingenieur!

1. De winnaar krijgt het inschrijvingsgeld voor 3 jaar bacheloropleiding Handelsingenieur cadeau.

2. De tweede prijs is het inschrijvingsgeld voor 2 jaren bachelor Handelsingenieur.

3. De derde prijs is het inschrijvingsgeld voor het eerste jaar bachelor Handelsingenieur.

SolvayScholarshipCup2018

De winnaars van de Solvay Scholarship Cup 2018.

WANNEER en WAAR?

De Solvay Scholarship Cup vindt plaats op woensdag 8 mei 2019 van 14u tot 18u.
De wedstrijd zal doorgaan op de VUB-campus te Etterbeek, in de U residence (Generaal Jacqueslaan 271, 1050 Brussel).

Vragen? Mail naar SolvayScholarshipCup@vub.be

INSCHRIJVEN!

Gelieve je hieronder in te schrijven, zodat we weten dat je komt en zodanig we je op de hoogte kunnen houden van praktische informatie.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.