Strafrecht in/uit balans

Aula QD en mandela
Die Keure
Opleidingsdag

De afdeling Strafrecht van de vakgroep Publiekrecht van de Vrije Universiteit Brussel organiseert op 17 september 2019 haar vijfde studiedag,na deze in 2003 (‘Strafrecht van nu en straks’), 2006 (‘De groeipijnen van het strafrecht’),2010 (‘Strafrecht, meer … dan ooit’,en 2014 (‘Strafrecht in breed spectrum’).

Het opzet van de door de afdeling Strafrecht georganiseerde studiedagen bestaat erin om actuele onderwerpen uit te diepen die rechtswetenschappelijk uitdagend maar tevens voor de rechtspraktijk relevant zijn.De leden van de afdeling staan, elk vanuit hun eigen professionele achtergrond (magistratuur, openbaar ministerie, advocatuur), als sprekers borg voor een boeiend, divers en ‘uitgebalanceerd’ programma.

Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen.

De geselecteerde thema’s vindt u terug in het uitgebreide programma.

Inschrijven kan op de website van die Keure via deze link