Strong Student Fun Run 2019

Rogierplein
Brussel
Sportevent

30 april is het opnieuw tijd voor de Strong Student Fun Run. Een jaarlijks terugkerend sportief festival in het centrum van Brussel voor studenten. Na succesvolle edities op de Vismarkt en op de Anspachlaan vindt de fun run dit jaar plaats op het Rogierplein.
Tussen 12 en 21 uur kunnen deelnemers zich uitleven op een 200m lang opblaasbaar hindernissenparcours ak "The Beast" en genieten van originele randanimatie (deelnemen aan de Urban Gladiator Games, chillen aan de bar, iets lekkers eten aan de foodtrucks of tussen 18 - 21 uur komen luisteren naar de DJ set.) Kortom sports, fun, drinks/food and music... all for you students!

TICKETPRIJZEN: (Tickets zijn een ganse dag geldig. Springplezier van 12 - 21 uur!)

Online aankoop (mogelijk tot 28 april):

• Studenten: €5
  • Niet studenten: €7

Aan de kassa:

• Studenten: €6
  • Niet studenten: €8

!! Online inschrijven betekent ook meteen betalen!! Hou dus je bankkaart en kaartlezer bij de hand om de inschrijving volledig te kunnen afwerken. Je ontvangt na correcte betaling meteen een bevestigingsmail.

SCHRIJF JE IN:

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.