logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Warmste Lichtwandeling

zaterdag, 14 december, 2019 - 17:00
Schoenmarkt
Mechelen
HuisvandeMens Antwerpen en Humanistisch Verbond Provincie Antwerpen, in samenwerking met Vrijzinnig Antwerpen en Vrijzinnig Antwerps Trefpunt ‘Out of a Box’
www.dewarmstelichtwandeling.be

Ahmadreza Djalali en Nasrin Sotoudeh. De eerste is/was gastprofessor aan de VUB. De tweede is/was mensen- en vrouwenrechtenadvocate. Beiden zitten op valse beschuldigingen in een Iraanse cel. Ahmadreza werd ter dood veroordeeld, Nasrin tot 33,5 jaar cel en 148 stokslagen. 


In december organiseren het Humanistisch Verbond en de huizenvandeMens naar aanleiding van de winterzonnewende drie ‘Warmste Lichtwandelingen’ ten voordele van Amnesty’s campagnes ter vrijlating van Ahmadreza en Nasrin: in Mechelen (14 dec), Willebroek (15 dec) en Antwerpen (19 dec).
 


Momenteel is er weinig media-aandacht voor de cases van Ahmadreza en Nasrin, maar wij vergeten hen niet! We proberen zoveel mogelijk deelnemers te mobiliseren, liefst via voorinschrijvingen zodat we de media tijdig op de hoogte kunnen brengen van onze solidariteitscampagne en het verwachte aantal deelnemers.

Meld je aan en stap mee in (een van) onze Lichtwandelingen. Er zijn speciale tarieven voor groepen vanaf 5 personen.

Alle praktische informatie over de drie Lichtwandelingen en knoppen om in te schrijven/doneren vind je op www.dewarmstelichtwandeling.be.